Zorgeloos genieten van uw nieuwe tuin?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Zakelijke dienstverlening:
van bestrating tot renovatie van infrastructuur

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Kunstgras is duurzaam,
onderhoudsvrij en vriendelijk geprijsd

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Kunstgras: duurzaam en onderhoudsvrij

Kunstgras is ideaal voor zowel openbaar, recreatief als particulier gebruik. Het is onder andere uitstekend geschikt voor kinderspeelplaatsen, omdat de kids dan veilig kunnen spelen zonder dat er kale plekken in het grasveld ontstaan.

Kunstgras is een zeer duurzame oplossing die jaren mee gaat. Daarnaast voelt het aan als echt gras en is het vrijwel niet van de natuurlijke variant te onderscheiden. Heeft u schaduwrijke plekken in uw tuin, of juist plekken met veel zon? Ook daarvoor is kunstgras vaak beter geschikt dan echt gras. U hoeft nooit meer te maaien of te sproeien. Tot slot is kunstgras het hele jaar door groen. En het mooiste van alles… bij Stigt Services is kunstgras ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd!

Easy Lawn

Onze hofleverancier van uitstekende kwaliteit kunstgras is Easy Lawn. EasyLawn is sterk, betaalbaar, maar bovenal prachtig kunstgras voor iedere tuin, waardoor er meer tijd overblijft voor tal van andere leuke dingen in en om de tuin. U heeft er vrijwel geen onderhoud aan en het is milieuvriendelijk.

EasyLawn kunstgras is vrijwel niet van echt te onderscheiden. Zonder sproeien en met minimaal onderhoud heeft u altijd een prachtig groen gazon. Zelfs bij intensief gebruik geen kale plekken of verkleuringen.